Ik help gespannen ondernemers om een “alleskunner in balans” te worden

Zodat jij jouw bedrijf én je privéleven in balans kunt leiden met plezier, rust en vertrouwen

Voor gespannen (maar gedreven) ondernemers die een alleskunner in balans willen worden

Voor gespannen ondernemers met grote ambities die er klaar mee zijn geleefd te worden door de waan van de dag en zichzelf nu eens echt voorop willen zetten.

Ik help je, om binnen 1 dag, vanuit rust en helderheid, de diepste blokkades die jou nu tegenhouden, helder te krijgen, zodat jij weet welke stappen je kunt zetten om te bereiken wat je wilt namelijk jouw bedrijf opschalen én leiden vanuit rust, plezier en vertrouwen en een onbezorgd leven.

Meer rust, vertrouwen, creatiekracht en een onbezorgd leven

High Impact Coaching: ”VIP” De Luxe Dag.

1 dag, luxe locatie, veel impact en een geweldige bijzondere bonus

Je weet dat je veel te hard werkt en realiseert je dat het zo niet langer door kan gaan.

Je weet wel wat je wilt maar het lukt je niet. En je snapt niet waarom.

Je laat je opslokken door de waan van de dag en mist de focus waardoor je niet aan je lange termijndoelen kunt werken en gewoon niet de dingen bereikt die je graag wilt bereiken.

Het is continu druk in je hoofd en daarom loopt het niet lekker met je dagindeling en gevoel. En dat terwijl je juist veel energie wil voelen, focus en creativiteit zou willen hebben waardoor jouw bedrijf daar naar toe kan gaan waar je vol enthousiasme van droomde.

Je slaapt slecht, ligt wakker met al die vervelende gedachten, hebt allerlei kleine klachtjes en je energie lijkt vertrokken te zijn. Je “moe voelen” wordt bijna normaal.

Inmiddels heb je het gevoel dat je keihard werkt, maar een plafond bereikt hebt en je voelt in alles dat er meer in jou en je bedrijf zit.  Maar hoe?

Alleen kun je echter niet verder komen en het is dus tijd dat je het anders gaat doen.

Je wilt rust, energie, de juiste focus op de juiste zaken, plezier in je werk en vertrouwen in je toekomst.

Ik zie steeds meer ondernemers onderuit gaan in deze tijd met bovenstaande klachten.

Nodig? Nee, helemaal niet.

Echt tijd er iets aan te doen dus.

Je wilt namelijk voorkómen dat je nóg verder zakt, het nóg drukker krijgt in je hoofd, nóg minder slaapt. Dat je door deze langdurige spanningen ziek gaat worden, of misschien zelfs een burn-out gaat krijgen. Jouw inkomen komt dan echt onder druk te staan en een mogelijk faillissement kan dan al snel om de hoek kijken. Laat staan je gezondheid die bergafwaarts gaat….

Dit hoeft niet zo te zijn. Als jij op tijd aan je eigen bel trekt kun je bovenstaande voorkómen.

Ik weet hoe je je voelt want ooit was het ook zo bij mij. Ik heb het probleem opgelost door dieper naar mezelf te kijken, hoe ik dacht en me gedroeg. Door specifieke stressreductiemethoden toe te passen en op diep level te kijken welke overtuigingen ik had op bewust en onbewust niveau zodat ik die kon aanpakken en veranderen. Door breintraining toe te passen en daarmee mijn gedachtegang te veranderen.

Om mensen als jij te helpen, om snel inzicht en energie te krijgen zodat je de zaken kunt veranderen, heb ik deze prachtige dag ontwikkeld. Het wordt namelijk tijd dat jij jezelf eens als heel erg belangrijk gaat zien Maak een begin en zet jezelf voor 1 dag op de eerste plaats

Op deze intensieve doch waardevolle dag, gaan we samen aan de slag om helder te krijgen welke obstakels jou nu écht in de weg zitten om te bereiken wat je graag wilt en waarom het je niet lukt om te komen waar je van droomt.

Na deze dag  weet je precies welke stappen je kunt zetten om eindelijk vanuit rust, plezier en vertrouwen te gaan leven en ondernemen. Om te bereiken waar je enthousiast van werd toen je startte met je bedrijf.

Uiteraard ga je ook leren hoe je jezelf snel tot rust kunt brengen, krachtiger kunt gaan staan en van daaruit je bedrijf runnen. Dat ga je zelfs heerlijk aan den lijve ervaren.

 

Wat je op deze dag gaat meemaken is uniek in de wereld.

We maken namelijk, naast coaching, ook gebruik van innovatieve technologieën, zodat je objectief en diepgaand die specifieke overtuigingen helder krijgt die jou nu tegenhouden. Tevens krijg je helder hoe het met de energie in jouw lijf is gesteld én we gaan kijken hoe het zit met jouw stresslevels. Met deze laatste gaan we natuurlijk direct aan de slag.

Via deze technologie ontdekken we specifiek wat nu de reden is waarom je nog niet bereikt hebt wat je graag wilt.

Van daaruit krijg je concrete stappen helder om mee aan de slag te gaan om dit wél te kunnen bereiken. Om die ondernemer te worden die zichzelf (en je bedrijf) vol vertrouwen, rust en kracht,  kan opwerken naar steeds weer een hoger level.

Het is geen natte vingerwerk. Via de scan krijg je namelijk antwoorden die je op een andere manier nooit vanuit die diepte te weten kunt komen.

Ja, ik durf jou te vertellen dat je op deze dag enorme inzichten krijgt, een (letterlijke) verandering in je energie én ook nog eens heerlijke rust in je hoofd en lijf. Een ongekende combinatie die nog nergens bestaat.

Dick Bos

Directeur Start-Up

Ik hoorde uitkomsten die mijn verwachtingen overtroffen

Onder de indruk van de aanpak van Carla. Ze stelt de goede vragen, direct en vraagt doorrr.. en dat leidt tot uitkomsten wat je verwachtingen overtreft.

Ze baseert haar methode op jarenlange ervaring en gepatenteerde technologie welke door beeld een scan geeft van je zijn. Op orgaan niveau.

Onvoorstelbaar, maar het maakt inzichtelijk wat er goed gaat en waar verbeteringen wenselijk zijn. Na een uurtje of 3 met de koptelefoon op en de scan ondergaan te zijn. Krijg je een diagnose rapport. En een plan hoe je eraan kan werken om jouw balans te optimaliseren. Op detail niveau.

Meld je aan voor deze High Impact VIP dag en…

 • Kom tot rust Zeg maar “dag” tegen die gespannen ondernemer en wordt een alleskunner in balans. Weet hoe jij voortaan jouw spanningen kunt laten zakken binnen 1 minuut, óók als je aan het werk bent en begin daar deze dag al mee. Zodat je snel een gevoel van rust, vertrouwen en focus kunt leren krijgen. En je tegelijkertijd toch energiek

 

 • Krijg helder welke gedachten en overtuigingen jou in de weg zitten en leer hoe je deze kunt omdraaien. Negatieve gedachten? Hardnekkige patronen die zich blijven herhalen? Die komen vanuit jouw diepe onderbewuste. Dit los je niet op met “simpel positief denken” en “willen veranderen”.  Dat kan nu wel verleden tijd gaan worden want jij ontdekt hoe je dit kunt veranderen. Laat daarmee de frustratie dat je steeds zo negatief bent los en voel juist kracht en vertrouwen                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 • Ontdek welke toekomstdromen je hebt, die nog niet vervult zijn en hoe je dat alsnog zou kunnen doen. Jij kunt jouw toekomst zelf creëren, je moest enkel nog even weten hoé je dat kunt doen. Wel, na deze dag heb je handvatten en tips hoe je dat kunt aanpakken zodat je weer vertrouwen in de toekomst voelt en kracht en energie om er mee aan de slag te blijven gaan

 

 • Stop met jezelf kleiner te houden dan je bent

 

Er zit zóveel meer in jou aan kwaliteiten en mogelijkheden. Deze (her)ontdekken zorgt ervoor dat je veel meer jouw potenties kunt gaan leven en daarmee de kracht en grootsheid in jou kunt voelen

 

VERANDER VAN DIE GESPANNEN ONDERNEMER NAAR
DIE ALLESKUNNER IN BALANS!

Alexa

Alexa Pluim

Ik ben er zelfverzekerder, fitter, meer gefocust en succesvoller dan ooit uitgekomen

Ik ben bij Carla gestart om mijn bedrijf weer te laten groeien.

Met behulp van bodyscans en hartcoherentie ontdekte ik waar de stagnatie zich ophoopt, de energie weglekt, ik mijn stresslevel kan reduceren en mijn focus verscherpen.

Ik ben er zelfverzekerder, fitter en succesvoller dan ooit uitgekomen.

Deze High Impact VIP dag is voor jou als:

 • Je al ondernemer bent en wilt opschalen zonder stress of nog harder werken
 • Diep van binnen die échte ambitie hebt om een succes te maken van je leven en je bedrijf, door te blijven groeien als persoon én ondernemer
 • Als je de verantwoordelijkheid wil nemen voor de regie over jouw leven
 • Je een doorzetter bent en eerlijk naar jezelf durft te zijn
 • Je groots durft te dromen
 • Je bent klaar met die constante stress die door je lijf raast en wil eindelijk weer een normale nachtrust hebben.


Dit is NIET voor mensen die

 • Niet tegen eerlijke feedback kunnen
 • Niet bereid zijn zichzelf te stretchen voor meer groei
 • Geen rust of groei willen maar liever doorjakkeren en zichzelf klein houden

 Hoe ziet deze dag er uit:

 • Start om 09.30u
 • Diepgaande Energiescreening Scan en een stressmeting met de Inner Balance voor meer inzicht in jouw stress en de overtuigingen die jou tegenhouden zodat je meer helderheid hebt
 • Specifieke oefeningen voor meer (veer)kracht zodat je beter bestand bent tegen de dagelijkse uitdagingen en je je gelijk al krachtiger voelt
 • Lunch
 • Stressreductie methodiek op maat, speciaal gericht op jou waarbij je al direct rust ervaart
 • Aan de slag met je toekomst zodat jij duidelijke doelen hebt waar je naar toe kunt werken.
 • Einde om 17u
 • Diner om de dag na te bespreken en waar je eventueel nog vragen kunt stellen zodat je precies weet welke stappen je na deze dag kunt zetten om te bereiken wat je graag wilt
 • SURPRISE BONUS: ga lekker de sauna in als je wilt om heerlijk na te genieten

Ja ja, je leest het goed.

Deze dag wordt gehouden op de beste plek van Nederland om werk en écht relaxen te combineren nl Thermen Bussloo in Voorst.

Na deze fantastische dag intensief werken én relaxen, gaan we samen nog heerlijk dineren en kun jij zelf, als je wilt, nog heerlijk nagenieten in het uitgebreide saunacomplex.

Lekker in alle rust de dag wat door je gedachten laten glijden en loslaten, genieten van totale ontspanning. Pas direct de geleerde technieken toe voor nóg diepere ontspanning.

Wat is er zo bijzonder aan de Energie Screening Scan.

Dit is een zeer geavanceerde en ongeëvenaarde( kwantumfysische) technologie die met zeer hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid energie en informatie in het lichaam meet.

Hij geeft een nauwkeurig beeld over iemands gezondheid. Gezondheid in de brede zin van het woord: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Hij wordt gebruikt voor professionals in organisaties en topsporters om gezondheid, prestaties en welbevinden op een hoger plan te brengen.

We kijken gezamenlijk via de scan waar jouw energie mooi in balans is en waar niet. Welke overtuigingen daarvoor verantwoordelijk zijn, die jou NU blokkeren.

Aan het eind van de scan gaan we de energie die uit balans is weer meer in balans brengen.

Daarnaast krijg je een voedingslijst toegestuurd die specifiek gericht is op jouw gemeten energie. Om jou te helpen deze meer in balans te houden.

Een scan levert jou binnen 2u meer informatie dan vele “normale” coachingssessies bij elkaar.

Voor meer informatie over deze technologie, kijk op uitleg Being in Balance Scan en Hartcoherentie.

BONUSSEN

De informatie en foto’s van de scan, toegestuurd via de mail

Een energie boost vanuit de scan waarbij de energie meer in balans wordt gebracht

Diner en mogelijkheid om (zelf) naar de sauna te gaan, de rest van de dag

Jouw investering

Deze hele bijzondere intensieve dag is er op gericht om de patronen te ontdekken die jou tegenhouden en om een stappenplan te maken waarmee je vanuit rust, plezier, vertrouwen en focus, je bedrijf kunt leiden en naar een hoger plan kunt trekken.

De waarde is van deze dag is € 3000,-.

Maar omdat het een nieuwe dienst is die ik aanbied maak ik er een speciale prijs van:

JOUW investering is NU maar € 1500,-

Daar bovenop heb ik tot 1 oktober een EXTRA tijdelijke aanbieding:

Wanneer je vóór 1 oktober 2021 jouw dag boekt én betaald, mag je ook nog een (business)partner GRATIS meenemen.

Jullie besparen dan dus € 1500,- .

Optioneel als aanvulling

Terugkomsessie van 2u na 4 tot 6 weken € 300,-

Betaling

Betaling geschiedt vooraf.

Bij afname van VIP dag inclusief terugkomsessie is betaling in 2 termijnen mogelijk

Waarom samen?

Het is enorm waardevol om samen met je eigen partner óf een businesspartner te komen, al helemaal als je samen met je levenspartner een business runt.

Stellen die samen een business runnen, kunnen het zwaarder hebben. Samen werken, samen thuis  nog even “napraten over….” en dergelijke, kan ongemerkt veel gedoe opleveren. Stress bouwt dan extra op en dat wordt vaak niet opgemerkt.

Gewone” businesspartners proberen vaak veel van elkaar te accepteren en gaan zich nogal eens ongemerkt aanpassen aan de ander, of juist meer hun eigen gang, terwijl dat niet handig is in de samenwerking. Ook dit kan spanningen opleveren die steeds verder kunnen oplopen.

En dan uiteraard gewoon “stellen”, hoeveel maken zij samen mee, veranderen zij hun gedrag, passen zij zich aan, praten ze te weinig met elkaar en geven ze te weinig (of juist te veel) hun grenzen aan.

Deze dag geeft vele inzichten aan elkaar, waar kom je vandaan, waarom gedraag je je zoals je dat doet of zeg je juist niet wat nodig is. Neem je niet genoeg ruimte in. Welke overtuigingen liggen daar onder.

Je gaat anders naar elkaar kijken en anders communiceren. Begrip en helderheid naar elkaar kan elke vorm van relatie enorm vooruit helpen. Zeker aangezien je ook samen leert hoe je de stress kunt aanpakken zodat er vanuit veel meer rust op elkaar gereageerd kan worden.

Wie is Carla

Ik ben Carla, Life-Mind Creation Coach en Burn-out Expert en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “gespannen ondernemer” naar een “alleskunner in balans”.

Zelf heb ik een leven gehad met vele diepe dalen en grote uitdagingen op vele verschillende vlakken. Nadat ik op 22 jarige leeftijd een suïcidepoging had gedaan, kwam ik er achter dat ik enkel rust wilde ipv dood. Alles in mij schreeuwde om te willen leven. Dat was een enorm keerpunt in de manier van omgang met mijn leven. Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien, blijf ik zaken opruimen die ik meegemaakt heb of die zelfs al op mijn DNA zijn meegegeven. Mijn leven wordt steeds mooier, ik word steeds sterker en ik leer steeds meer te creëren wat ik wil.

Quantum is een groot onderdeel in mijn leven en werk, als sinds heel jong. Voor mij betekent het niets anders dan de wet van resonantie: de energie (frequenties) die je uitzend, trekken de situaties en mensen aan die daar bij horen, net als een radio.

De ervaringen en de kennis die ik inmiddels heb opgedaan door het leven zelf én opleidingen, gebruik ik nu om anderen te helpen hun eigen leven te leren creëren.

Wil jij ook, naast jezelf, zoveel andere mensen helpen naar een beter leven? En tegelijkertijd simpel geniéten van dát leven dat je echt wilt? Ik wel in elk geval en ik gun jou hetzelfde.

Download mijn Ebook waarin je leert jouw stress te herkennen en om te buigen naar rust en focus.