Ik help gespannen ondernemers om een “alleskunner in balans” te worden

Zodat jij jouw bedrijf én je privéleven in balans kunt leiden met plezier, rust en vertrouwen

Hoe je als gespannen ondernemer alle ballen in balans in de lucht kunt leren houden, vanuit rust, vertrouwen en plezier - en daarmee jezelf en je bedrijf naar hogere prestaties kunt brengen -

Leer hoe je een expert wordt in het omgaan met alle dagelijkse uitdagingen met veerkracht en rust

……en tegelijkertijd jezelf en je bedrijf naar grotere hoogte brengt

Vind je het moeilijk om rust in je hoofd te krijgen?
En voel jij je continu gespannen?

Ben je ondernemer en vind je het moeilijk om focus te houden? En wil je juist die focus en concentratie omdat ze jou helpen om makkelijker en sneller te werken?

En herken je het gevoel dat je steeds harder moet werken met steeds meer “neventaken” , maar waar je je eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden?

En dat die jou heel veel energie en tijd kosten? Terwijl je juist rust en vrije tijd wil ervaren?

Voel jij ook dat er veel meer in jou zit maar komt het er maar niet uit, waardoor je op een lager niveau blijft presteren terwijl je juist naar een hoger niveau wil?

Je bent niet de enige! Veel ondernemers vinden dit moeilijk. En lopen hierdoor letterlijk duizenden euro’s aan inkomsten mis. Tegelijkertijd loopt hun gezondheid gevaar.

Jij als drukke ondernemer, die continu op hoog niveau wil en/of moet presteren, weet vast wel hoe moeilijk het is om in die drukke periodes ook jouw rust te kunnen pakken, zodat jouw focus, concentratie en energie optimaal zijn en jij continue op je top kunt blijven presteren.

Alles begint met het kunnen herkennen (en vooral voelen) van tevéél stress en de patronen die jou tegenhouden om te doen en te bereiken wat je wilt.

Vervolgens kun je hele simpele vaardigheden en strategieën aanleren, om dit zodanig om te buigen dat het vóór je gaat werken 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je staat continue onder spanning en het lukt je niet meer om te ontspannen
 • Je lichaam heeft allerlei kleine klachten, je voelt je continu moe en je gezondheid komt steeds meer onder druk te staan
 • Je voelt continu de druk om door te zetten want je bedrijf moet wel voor je inkomen zorgen
 • Je hebt op je werk niet meer de resultaten die je wilt, terwijl je keihard werkt en je snapt niet waarom
 • Je komt ’s avonds maar moeilijk in slaap omdat je maar ligt te “malen” in je gedachten

 

Ik begrijp hoe je je voelt. In het verleden heb ik bijna 3 keer een burn-out gehad. Ik wist ergens dat ik te veel stress had maar voélde het niet. Ik wist niet waar het nu precies door kwam en hoe ik daar mee om moest gaan. Hierdoor bouwde ik steeds hogere stresslevels op, met grote gevolgen.

Ik zei overal “ja” tegen omdat ik dacht dat ik dan meer klanten en daarmee meer inkomen zou krijgen.

En ik ging maar door en door, zonder aandacht aan mezelf te besteden hoe het nu eigenlijk met mij ging. Mijn onzekerheid groeide en ik vroeg me af of ondernemen wel “mijn ding was”.

Dit is ook wat ik bij veel ondernemers merk. Ze hebben niet in de gaten dat hun stresslevel steeds verder omhoog gaan, ze steeds meer in oude denk- en gedragspatronen vervallen die tegenwerken en dat dit heel veel invloed heeft op hun functioneren, hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Wat veel ondernemers zich ook niet beseffen, is dat dit ook direct invloed heeft op de groei van hun bedrijf.

Herken jij jezelf hier ook in?

Hoe kun je dit het beste aanpakken en oplossen?

 • Leer hoe stress in elkaar zit en hoe je het vóór je kunt laten werken
 • Leer effectief met stress omgaan en wordt juist energieker, meer gefocust en productiever
 • Ontdek welke overtuigingen jou tegenhouden om te groeien en hoe je dat omdraait zodat je steeds weet welke stappen je moet nemen om verder te groeien
 • Leer beter om te gaan met je uitdagingen. Dit geeft meer rust, energie en focus
 • Ontdek wat je (nog onbekende) kwaliteiten zijn en hoe je die inzet voor betere prestaties en groei van je bedrijf

 

Het goede nieuws is dat iedereen dit kan leren. Jij ook. Net zoals ik dat stap voor stap heb geleerd. Ik ben namelijk niet geboren met deze kennis, inzichten en vaardigheden. Iedereen kan dus leren om effectief met uitdagingen en stress om te gaan om zijn leven positief te veranderen.

Speciaal daarom ontwikkelde ik het krachtige, effectieve programma “Life-Mind Transformatie”

Als jij jouw bedrijf optimaal wilt runnen, zonder negatieve gevolgen van blokkerende patronen en stress, heb je het nodig om je patronen te (her)kennen en te kunnen sturen en effectief met je dagelijkse leven en stress om te leren gaan.

Dan creëer je de mogelijkheid om met focus, energie, creativiteit en hoge productiviteit jezelf én je bedrijf te laten groeien.

Met het “Life-Mind Transformatie” programma, is dit precies wat je kunt bereiken.

Tijdelijk aanbod! Nu met EXTRA BONUSSEN!

Dit Is Wat Je Gaat Leren

 • Je ontdekt wat stress is, hoe je het herkent en wat de effecten zijn in je lichaam, denken en gedrag.
 • Je leert welke technieken jij kunt toepassen om een tevéél aan stress binnen 1 minuut te reduceren en het dan juist vóór jou te laten werken
 • Met behulp van innovatieve baanbrekende apparatuur ontdek je waar energie in jouw lichaam uit balans is, welke overtuigingen daar invloed op hebben en hoe je dat omdraait (Dit alleen al is life changing voor mijn klanten)
 • Je leert je krachten en kwaliteiten steeds beter kennen en inzetten met meer veerkracht
 • Diepgaande persoonlijke ontwikkeling zorgt er voor dat je met meer rust en zelfvertrouwen zelf een stabieler leven leert creëren
 • Je hebt de zekerheid om voor altijd een burn-out te kunnen voorkomen, doordat je hier de apparatuur, kennis en technieken voor bezit, die je altijd kunt blijven toepassen

 

Weten wat je blokkerende gedachten zijn en hoe je stress kunt reduceren, terwijl je je kwaliteiten optimaal inzet, geeft stabiliteit en zekerheid. En rust en zelfvertrouwen, waardoor je meer impact maakt met dát wat je het liefste doet 

De mensen die dit programma hebben gevolgd en toegepast, zijn razend enthousiast en hun resultaten spreken voor zich.

ROB DE BRUIN

Viquel Automation

Ik begon met lichamelijke klachten, geen energie, focus en concentratie. Ook liep ik weg van bepaalde acties.
De scan gaf veel inzichten over onbewuste zaken.  Ik leerde mijn oude overtuigingen en denkwijze te veranderen.

Ook leerde ik dat je met specifieke ademhalingsoefeningen, je leven en je gezondheid enorm kunt veranderen. Ik ga nu heel anders om met stress en stressoren en laat stress niet meer zo hoog opbouwen.

Door dit traject leerde ik anders te gaan leven, ga ik anders om met stress, ben ik eerlijker naar mezelf en neem ik stappen die ik voorheen niet durfde te nemen.

Mijn leven en gezondheid zijn echt veranderd.
Als coach vind ik Carla, op een heel integere manier, zeer deskundig en razend nieuwsgierig naar het verder ontwikkelen van de mens (bij zichzelf én haar klanten). Je kunt merken dat ze vanuit haar oude beroepsattitude als verpleegkundige, duidelijk dichter bij de mens durft

Inhoud Van Het Programma: 5 A.C.T.I.E. Stappen

Om je blokkades te achterhalen, een burn-out te voorkomen en je manier van werken om te zetten in ontspanning, rust, verbeterde productiviteit en focus 

ACHTERHALEN / AWARENESS

Je leert alles over je blokkerende gedachten en overtuiging, jouw stresslevels en de effecten daarvan op jou en je werk. Tevens leer je kennen wat dat te maken heeft met gedachten en overtuigingen.  

COMMITMENT / CREATIE 

 Het is belangrijk om een definitief besluit te nemen, om hetgeen je in de spiegel zag in stap 1, ook echt aan te gaan pakken door je te committeren.  
Doelen stellen is daarbij noodzakelijk om te weten wat je moet doen om daar te komen.
Verder is het belangrijk om dié technieken en vaardigheden te ontwikkelen die ook bij jou passen. Bij jouw levensstijl, jouw levensvisie en de manier waarop jij je bedrijf voert.

TRANSFORMATIE

 Je leert hoe je bovenstaande ontwikkelde technieken nu daadwerkelijk gaat inzetten zónder je te laten afleiden of tegenhouden door bv zaken als overtuigingen of uitstelgedrag
Tevens ga je aan de slag om jouw stress volledig te leren beheersen zodat deze enkel nog vóór jou gaat werken

INSPIRATIE / INTEGRATIE

Je krijgt alle benodigde opdrachten, visualisaties en oefeningen om jezelf in de juiste modus en energie te houden. Daarmee kun jij jouw motivatie en inspiratie omhoog houden, waardoor jouw doorzettingsvermogen om je doel te bereiken door middel van integreren groter wordt. 

EXCELLEREREN / EMPOWERMENT

Te snel loslaten van nieuwe patronen betekent terugval in oud gedrag met de daarbij behorende resultaten. Daarom is het noodzakelijk om door te zetten in jouw nieuwe denk- en leefwijze. Maak jezelf dus steeds (veer)krachtiger en energieker. En til niet alleen jouw persoonlijkheid maar ook jouw bedrijf daarmee naar  “de beste versie van zichzelf”.

Wil je eerst een Life-Mind Scan sessie, zodat je al meer informatie hebt waar je nu staat? Plan deze dan direct in.

Dan kijken we daarin samen of dit traject iets voor jou is.

Liever gelijk een Life-Mind Scan Sessie inplannen? Dat kan hier.

Hoe Verloopt Het "Life-Mind Transformatie" Programma

 • Zoomgesprek van 30 minuten als voorbereiding op het traject
 • 1 op 1 coaching gedurende 4 maanden
 • 4 live-sessies á 2u met de Being in Balance scan (kan ook online)
 • 4 online coaching sessies van 1,5 uur
 • Aanleren van Hartcoherentie technieken met behulp van de Inner Balance

Dit Is Wat Je Bereikt Met Het "Life-Mind Transformatie" Programma

 • Meer rust in je totale systeem en vooral je hoofd
 • Je hebt veel sneller in de gaten wanneer jouw stress dreigt op te lopen en kunt deze dan binnen 1 minuut reduceren
 • je krijgt veel inzichten in jouw onderliggende overtuigingen en gedachten en leert deze om te buigen zodat ze jou juist helpen te groeien
 • Je kunt per direct zelf je emoties/hoe jij je voelt veranderen waar dat wenselijk is
 • De maalstroom aan gedachten zelf stopzetten en veranderen wanneer je maar wilt
 • Je bent veel meer in contact met je intuïtie en kan deze inzetten voor oplossingen en antwoorden op eigen vragen. 
 • Meer in contact met je gevoel 
 • Een verbeterde gezondheid en dus minder ziekte
 • Je bent veel veerkrachtiger en kunt je dagelijkse uitdagingen makkelijk en zonder stress het hoofd bieden
 • Je hebt meer energie
 • Verbeterd timemanagement waardoor je meer voor elkaar krijgt in minder tijd met meer focus en minder stress

WAT IS DE BEING IN BALANCE SCAN

Snel naar de ‘Kern van de Zaak’
Being in Balance® onderscheidt zich als methode omdat deze als geen ander snel en direct naar de ‘kern van de zaak’ gaat: de essentie van je coachingsvraag, je uitdaging. Die kern is altijd de diepere psycho-emotionele programmering welke via je onderbewustzijn je gedrag stuurt.
Dit zijn, als veroorzaker van innerlijke disbalans, vaak belemmerende overtuigingen met soms grote negatieve gevolgen voor je prestaties.
Met Being in Balance® coaching kunnen we snel een groot positief resultaat bewerkstelligen.

Hoe gaan we zo snel naar de kern van de zaak?
Dat doen we door inzet van de unieke en zeer geavanceerde Being in Balance® technologie.  Hiermee maken we een snelle en zeer nauwkeurige
body-mind scan door het meten van maar liefst 90 miljard punten in het lijf waardoor we in korte tijd een compleet beeld hebben van
je mate van innerlijke balans, met een betrouwbaarheid van boven de 95%.
Via de uitgebreide psycho-emotionele database kunnen we dan de kern van je probleem direct achterhalen en onbewuste belemmerende
patronen en sabotagemechanismen bewustmaken en met gerichte coaching transformeren voor optimale vitaliteit en prestaties.

Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de kern van de zaak en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details zoals op DNA niveau.

Voor uitgebreidere informatie Being in Balance kijk hier

marcel

Marcel Willems

Acteur en Regisseur

Nu zit ik continu in het gevoel van “de flow” en trek ik de energie naar me toe die ik wil

Van lage zelfwaarde, laag zelfvertrouwen, langdurige neerslachtigheid en grote financiële problemen ging ik naar een “stabiele Marcel” die vol zelfvertrouwen zijn eigen leven creëerde zoals ik dat wilde. Ik trek nu naar me toe wat ik wil.
Wat wij benoemen als “flow en universum” wordt via de scan visueel gemaakt. Het wordt daarmee zichtbaarder en reëler, het geeft geloof, echtheid en de wil om wat te doén.
Carla  legt goede linken en straalt vertrouwen en geborgenheid uit. Ze voelt aan “wáár de klant is”. 

Over De Coach, Carla Jansen Van Rosendaal

Wie ik ben en waarom ik je deze belofte kan maken…

Ik ben Expert op het gebied van Stress en Burn-out door ervaring en opleiding (3 burn-outs, 20 jaar verpleegkundige, opleiding lichaamsgerichte psychotherapie, opleidingen Hartcoherentie en Being in Balance).

Mijn eigen leven heeft me voor diepgaande uitdagingen gezet die ik heb leren zien en gebruiken als leermomenten om als persoon te groeien. De kennis die ik daar op deed deel ik in mijn coaching en training.

Belangrijke waarden binnen mijn werk zijn: vrijheid, eerlijkheid, integriteit, genieten en persoonlijke groei

Daarmee heb ik inmiddels meer dan 6500 mensen mogen trainen en coachen in stressreductietechnieken bij o.a. de Politie (sinds 6 jaar), de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen), Achmea en verschillende andere bedrijven.

Na ongeveer 650 groepstrainingen én vele 1-1 Coaching Trajecten durf ik mijzelf dus wel expert te noemen.

Dit programma geeft je alles wat je nodig hebt om jezelf te transformeren en van daaruit meer vanuit rust, ontspanning en focus te kunnen werken waardoor je productiever en effectiever wordt. Je prestaties en de resultaten verbeteren daardoor enorm.

De methodes die je in dit programma leert, pas ik zelf al jarenlang succesvol toe. Ze zijn de beste en snelste manier om stress te reduceren, de kans op een burn-out weg te nemen en met meer veerkracht alle dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden.

Carla Jansen van Rosendaal
Life-Mind Creation Coach

Alexa

Alexa Pluim

Ik ben er zelfverzekerder, fitter, meer gefocust en succesvoller dan ooit uitgekomen

Ik ben bij Carla gestart om mijn bedrijf weer te laten groeien.

Met behulp van bodyscans en hartcoherentie ontdekte ik waar de stagnatie zich ophoopt, de energie weglekt, ik mijn stresslevel kan reduceren en mijn focus verscherpen.

Ik ben er zelfverzekerder, fitter en succesvoller dan ooit uitgekomen.

Aanzienlijk Meer Inkomen Door Jouw patronen te Veranderen en Stress Te Leren Hanteren

De groei van jouw bedrijf kan veel beter toenemen wanneer jij jouw stress weet om te zetten in focus en energie voor succes.

En wanneer jij dié onderliggende blokkades die dat tot nu toe tegenhielden, hebt omgebogen.

Je durft jezelf meer zichtbaar te maken door het vergroten van je zelfvertrouwen.

Jouw bedrijf kan ook meer groeien wanneer jij jouw “eigenwaarde gevoel” vergroot en daarmee jouw geldmindset veranderd.

Daarmee kun jij jouw klanten weer helpen op jouw best mogelijke manier. Het is namelijk jouw persoonlijke, échte aanwezigheid, met al je kwaliteiten, zelfvertrouwen, kennis en energie die de meeste impact heeft op de klant.

Dit programma geeft je niet alleen veel technieken en stappen om deze beste versie van jezelf te worden maar leert je ook om dit in jouw bedrijf optimaal in te zetten voor groeiende resultaten.

Stap voor stap laat jij jouw bedrijf weer groeien met nieuwe energie, focus, creativiteit en plezier.

en ontdek in 15 minuten of dit bij je past

Als Waardevolle Aanvulling Op Dit Programma

Als jij besluit om de stap te nemen en te investeren in zowel jouw persoonlijke als jouw zakelijke groei dan beloon ik jou met deze extra’s.

Dit zijn waardevolle aanvullingen, die zorgen voor nog meer stressvermindering, veerkrachtverhoging en de beste resultaten.

Bonus 1

Inclusief de Inner Balance die je mag behouden t.w.v. € 189,-

Hartcoherentie apparatuur waar het hartritme en stress zichtbaar worden gemaakt. Het gebruiken van de Inner Balance tijdens de Hartcoherentie oefeningen is een belangrijk hulpmiddel voor betere resultaten.

Bonus 2

4x een Extra Boost vanuit de Scan voor direct meer balans in jouw lijf t.w.v. € 200,-

De Being in De Being in Balance Scan heeft de mogelijkheid om de energie in het lichaam weer zoveel mogelijk in balans te brengen. Wij noemen dat een boost geven. Na elke sessie met de scan krijg jij een boost waardoor het in balans komen van jouw lichaam veel sneller gaat met minder stress.

Bonus 3

Onafhankelijke meting van jouw vooruitgang t.w.v. € 47,-

Meting van de vooruitgang via een gevalideerde vragenlijst met nul- en eindmeting, de “Stress Rem Test” van onafhankelijk onderzoeksinstituut Soffos

Bonus 4

Follow up Zoom Coaching Gesprek na afloop van het traject t.w.v. € 147,-

Een maand na het aflopen van jouw traject hebben we nog een Zoom gesprek van 45 minuten om te kijken hoe het gaat. Eventuele vragen of hulp kunnen hierbij aan bod komen.

Download mijn Ebook waarin je leert jouw stress te herkennen en om te buigen naar rust en focus.

Alexandra Maris

Alexandra Maris

Communicatie artiest

“Ik werk juist meer, met meer rust, en mijn bedrijf is gegroeid.”

 Ik was zo gestrest dat ik de stress-signalen van mijn lichaam niet eens meer goed waarnam.

Ik was zo gestrest dat ik de stress-signalen van mijn lichaam niet eens meer goed waarnam. Carla heeft mij geholpen dat patroon te doorbreken.

Door de Oberon-scan en hartcoherentie heb ik handvatten gekregen om letterlijk los te laten en ballast af te stoten.

Je hoeft niet minder te werken om minder gestrest te zijn, belangrijk is dat je leert anders te werken en te denken. Sterker nog, ik werk juist meer en mijn bedrijf is gegroeid.

Alles wat ik van Carla heb geleerd is niet alleen in het hier en nu van toepassing, maar voor de rest van mijn leven.
Carla heeft mij geholpen dat patroon te doorbreken.

Door de Oberon-scan en hartcoherentie heb ik handvatten gekregen om letterlijk los te laten en ballast af te werpen

Hier vind je de meest gestelde vragen

Ik snap dat je druk bent maar……was dat nu net niet jouw probleem? Te druk? Wil je écht iets aan dit probleem doen? Mijn doel is hetzelfde als dat van jou: ervoor zorgen dat je jouw doelstellingen bereikt en echt om leert gaan met alle uitdagingen en stress. En je daar juist rustig en goed bij voelen. Dit gebeurt niet zonder dat je hier tijd voor gaat nemen, je hiervoor inzet en het programma volledig volgt. “Overwin Jouw Stress” geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt. Inclusief praktische, stap voor stap opdrachten.

Wanneer jij je hier via de site direct aanmeldt, neem ik binnen 24u (werkdagen) contact met je op zodat we gezamenlijk een eerste afspraak kunnen inplannen. Dit zal in elk geval zo snel mogelijk zijn.
Tevens bespreken we dan de voorbereidingen die nodig zijn voor de start.

Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk en praktisch mogelijk te maken. Met gerichte opdrachten, scans, hartcoherentie, tips, instructies, feedback en antwoord op je vragen. Ik hoop dat dit voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen, waarbij de keuze om dit ook daadwerkelijk te doen altijd bij jou ligt.

Daarnaast gaat het er in dit traject juist over dat je zelf verantwoordelijkheid (en dus actie) gaat leren nemen voor jouw eigen groei.

Jazeker. Ik garandeer dat als je blijft doen wat je doet, je dezelfde resultaten blijft krijgen. Met dit in het achterhoofd, garandeer ik ook dat wat ik je leer 100% werkt. En dat actie altijd leidt tot resultaat.

Maar dat als je op voorhand al een reden hebt om hieraan te twijfelen, dan is het misschien niet verstandig om met het programma te starten. Omdat deze energie en gedachten vaak niet de beste resultaten geven (al ga je juist in dit traject werken aan jouw mindset om meer (zelf)vertrouwen te krijgen in jouw eigen ik en jouw handelen).

En wat ik uit ervaring weet, is dat als mensen naar een reden zoeken waarom iets niet werkt, ze die vaak ook vinden. Als je er met 100% goede motivatie instapt, dan leidt dat in bijna alle gevallen tot succes.

Aanmelden

Je bent er nog, zelfs zo ver op deze lange pagina. Gefeliciteerd, dan heb je écht interesse.
Het kan zomaar zijn dat je nu denkt en voelt dat dit écht is wat jij nodig hebt.
Wacht dan niet langer en volg je gevoel.
Meld je direct aan voor een strategie gesprek. Geef aan dat je met het traject wilt starten. Dan gaan we eerst kijken of we een match zijn.

Call inplannen met mij

Twijfel je nog of dit programma geschikt is voor jou of heb je andere vragen?

Dan kan je een call inplannen met mij en ik denk met je mee. 
Als het niet geschikt is voor jou dan hoor je dat ook van mij. 

De Investering Voor Jouw Rust En Succes

De investering vertel ik je in ons gesprek.

Voor jou een vraag om over na te denken: Wat ben ik voor mezelf en mijn bdrijf waard?

… stel je voor dat je je door dit programma weer
heerlijk en energiek gaat voelen, je werk weer volop (en zelfs béter) kunt oppakken, 
elke maand vele euro’s méér kunt gaan omzetten omdat je weer meer focus hebt, creativiteit en vooral weer enthousiasme!

En dat gaat sowieso gebeuren! Dan heb je het al snel terugverdiend . 

Bovendien zijn de kosten voor dit programma aftrekbaar voor jouw onderneming.

Ben Jij Klaar Voor Meer Succes Met Meer Plezier?

Ik heb je de waarde van dit programma zo goed mogelijk uitgelegd. En weet wat dit voor jou in positieve zin kan betekenen.

Ik geef je graag mee dat je me kunt vertrouwen, om je te helpen bij het creëren van jouw succes.

De afgelopen jaren heb ik veel tijd, geld en energie gestoken om tot dit programma te komen, in de vorm hoe het nu is. Door het volgen van veel trainingen en eigen persoonlijke ontwikkeling. En vooral door het testen van manieren, kennis en methodieken in de praktijk. En dit vervolgens bij te schaven, aan te passen naar wat het best werkt. Je krijgt dus mijn beste kennis, coaching en (eerlijke) feedback.

Als je nog steeds twijfelt, bedenk dan dat je nu op een kruispunt staat. Je kunt ervoor kiezen om het op je huidige manier te blijven doen. Waarbij je dan dezelfde resultaten zult krijgen.

En je weet dat dit je niet verder brengt. Je situatie blijft hierdoor namelijk onveranderd. Vandaag, morgen, volgende week en langer….

Of je kunt kiezen voor verandering. Voor groei. Buiten je comfortzone, maar wat je het meeste gaat brengen.

 • Hoe wil jij je voelen?
 • Wil jij zonder angst voor een burn-out leven?
 • Hoeveel succes wil jij?
 • Welke impact wil jij gaan maken?
 • Welk verschil wil jij gaan maken?
 • Welke nieuwe mogelijkheden en mensen wachten er op je?

 

Dit programma gaat je helpen.
Ik geloof in jou!

Warme groet,

Carla Jansen van Rosendaal
Life-Mind Creation Coach, Persoonlijke Ontwikkeling