Ik help gespannen ondernemers om een “alleskunner in balans” te worden

Zodat jij jouw bedrijf én je privéleven in balans kunt leiden met plezier, rust en vertrouwen

Life-Mind Scan Sessie

Voor jou, als gespannen ondernemer, die graag binnen 2u helder wil krijgen wat de 2 grootste blokkades zijn die jou nú tegenhouden om te doen of te bereiken wat je echt graag wilt.

Voor wie is dit geschikt:

 • Je bent ondernemer, je bedrijf loopt niet zoals je wilt en je snapt niet waarom, terwijl je dolgraag gewoon een goed lopend bedrijf wilt hebben zonder stress te ervaren.
 • Je voelt je hele dagen gespannen en kunt geen rust meer vinden, de oorzaak is onbekend en dat knaagt nog meer. Je wilt zo graag weten wat er onder ligt, dat ombuigen en rust ervaren.
 • Je houdt teveel ballen in de lucht, kunt daar geen balans meer in vinden en wil graag toch alles kunnen blijven doen maar dan met meer rust, plezier en vertrouwen.
 • Je wilt simpel meer weten over wie je bent en wat jou tegenhoudt om écht te gaan voor succes zodat je jezelf eindelijk kunt gaan opschalen naar een hoger level.
 • Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt nog steeds niet om echt te achterhalen wat er nu blokkeert om te bereiken en te doen wat je wilt. Daar ben je klaar mee, tijd om dieper te kijken naar de echte oorzaken en deze gericht gaan aanpakken

Als jij jezelf hierin herkent, daar klaar mee bent en gewoon écht (snel) wil weten wat hier onder zit,

plan jouw  Life-Mind Scan Sessie dan direct in.

krijg gerichte tips voor meer rust, focus en groei

Het klinkt ongelofelijk dat je binnen 2u de échte onbewuste overtuigingen helder kunt krijgen die jou blokkeren om te doen en te bereiken wat je voor ogen had toen je jouw bedrijf begon.

WEL……HET IS ECHT MOGELIJK 

Bij een Life-Mind Scan Sessie maak ik namelijk gebruik van de Metavital Human Expert technologie.

Dit is een geavanceerde en ongeëvenaarde technologie (op basis van kwantumfysica) die met zeer hoge precisie en betrouwbaarheid energie en informatie in het lichaam meet.

Hierdoor krijg je in hele korte tijd een nauwkeurig beeld van iemands fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Dick Bos

Directeur Start-Up

“Ik hoorde uitkomsten die mijn verwachtingen overtroffen”

Onder de indruk van de aanpak van Carla.
Ze stelt de goede vragen, direct en vraagt doorrrr.. en dat leidt tot uitkomsten die je verwachtingen overtreffen.

Ze baseert haar methode op jarenlange ervaring en gepatenteerde technologie welke door beeld een scan geeft van je zijn. Op orgaan niveau. Onvoorstelbaar, maar het maakt inzichtelijk wat er goed gaat en waar verbeteringen wenselijk zijn.

Na een uurtje of 2 met de koptelefoon op en de scan ondergaan te zijn krijg je een diagnose rapport.
En een plan hoe je eraan kan werken om jouw balans te optimaliseren. Op detail niveau.

Sessie en de Scan

Aan de basis van deze sessie staat jouw specifieke coachingsvraag.

We beginnen met een scan waardoor we precies kunnen achterhalen welke overtuigingen jouw doen en laten bepalen, waardoor jij staat waar je nu staat (en waar je dus niet tevreden over bent).

In het gesprek daaropvolgend, gaan we dieper in op deze overtuigingen, hoe je hier mee om zou kunnen gaan om jouw gedrag en daarmee jouw leven een andere draai te geven. Daarmee kun jij jezelf en je bedrijf naar een 2.0 versie brengen.

Je weet ook precies welke stappen je kunt zetten om je energie te verhogen, meer rust te gaan creëren in mind en lijf en hoe je dat zou kunnen inzetten om al die ballen in de lucht te blijven houden met meer balans en  rust.

Je krijgt tips waar je direct mee aan de slag kunt en waar je veel profijt van kunt hebben.

Voor uitgebreidere informatie over de scan en de technologie, bekijk de Being in Balance pagina met meer uitleg hierover.

Hier moét je wel voor willen gaan.

Waar anders krijg je zóveel precieze informatie over jouw hele gezondheid op alle gebieden, je (on)bewuste diepste blokkerende overtuigingen en de stressbelasting in je lichaam binnen 2u? ………………….Ik verzeker je: NERGENS.

Wat ga je helder krijgen

 • Helderheid over de mate van balans in de energie van jouw gehele lichaam, tot en met DNA niveau
 • Bewustwording van de onbewuste belemmerende overtuigingen, patronen en sabotagemechanismen die hiermee verband houden
 • Je ontdekt de twee grootste blokkades die jouw groei tegenhouden

En dit krijg je er EXTRA bij

 • 3 tips hoe jij  hiermee om kunt gaan zodat je gerichte stappen weet, waarmee je jouw bedrijf én jezelf naar een 2.0 versie kunt brengen
 • Een “boost” vanuit de scan om jouw energie zo optimaal mogelijk in balans te brengen
 • Een speciaal op jouw energie afgestemde voedingslijst om je energie meer in balans te houden…
 • Een verslag met daarin schermopnames en alle informatie die we uit de scan halen

 

Waar wordt de scan gedaan?

De scan live doen is natuurlijk altijd het leukste (regio Nijmegen). Je zit bij elkaar en dat is altijd veel intensiever en leuker.

Mocht het echter niet uitkomen om live aanwezig te zijn dan kan de scan ook op afstand gedaan worden.

Ik snap dat je hier helemaal niets van snapt maar dat is Quantum!

Met je telefoon kun je ook naar iemand in Australië bellen en dan heb je direct beeld en geluid. Hoe dat kan? Alles werkt op frequenties, energie. Daar geloven we in omdat we het direct zien en meemaken.

De scan werkt min of meer op dezelfde manier. Wanneer we de scan gaan doen leg ik hier meer over uit. De één gelooft het simpel, de ander moet het eerst ervaren om er achter te komen dat het allemaal klopt en echt persoonlijk gericht is. Bekijk hiervoor ook het filmpje hieronder van Lisa. Eigenaresse van Lansabai, een Retraite Resort in Thailand. Zij heeft de scan gedaan terwijl ze in Thailand was.

Luister naar Lisa's ervaring

Lisa van Roode
Lansabai Retreat Resort in Thailand

Wie is Carla

Ik ben Carla, Life-Mind Creation Coach en Burn-out Expert en ik ben er om JOU te helpen, te transformeren van een “gespannen ondernemer” naar een “alleskunner in balans”.

Zelf heb ik een leven gehad met vele diepe dalen en grote uitdagingen op vele verschillende vlakken.

Nadat ik op 22 jarige leeftijd een suïcidepoging had gedaan, kwam ik er achter dat ik enkel rust wilde ipv dood. Alles in mij schreeuwde om te willen leven. Dat was een enorm keerpunt in de manier van omgang met mijn leven.

Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien, blijf ik zaken opruimen die ik meegemaakt heb of die zelfs al op mijn DNA zijn meegegeven.

Mijn leven wordt steeds mooier, ik word steeds sterker en ik leer steeds meer te creëren wat ik wil.

Quantum is een groot onderdeel in mijn leven en werk, als sinds heel jong. Voor mij betekent het niets anders dan de wet van resonantie: de energie (frequenties) die je uitzend, trekken de situaties en mensen aan die daar bij horen, net als een radio.

De ervaringen en de kennis die ik inmiddels heb opgedaan door het leven zelf én opleidingen, gebruik ik nu om anderen te helpen hun eigen leven te leren creëren.

Wil jij ook zoveel andere mensen helpen naar een beter leven? En tegelijkertijd simpel geniéten van dát leven dat je echt wilt? Ik wel in elk geval en ik gun jou hetzelfde.

Wel, rest me nog om te zeggen dat ik ernaar uit kijk om je te spreken en te helpen met een scan en je mijn beste tips te geven!

Carla Jansen van Rosendaal
Life-Mind Creation Coach